Adventistički način života
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
09. Rujan 2010. 04:17:09

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: primecujem...  (Posjeta: 633 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
MOKI
Sr. Member

Hristov sluga Heavenly man

« : 07. Lipanj 2009. 15:20:09 »

sta primecujete na forumu ?

ja primecujem da se lepo diskutuje ali da se slabo ukljucuje u diskusije ?!

sta ste vi primetili zanimljivo na forumu ? ? ?
Evidentirano

Isus dolazi ! , pokorite se Duhu Svetome u posvecenju !
LJUBIM VAS SVE !
petrus3
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #1 : 14. Prosinac 2009. 03:47:03 »

Neki dan sam surfao po netu i naletih na stranicu adventisticke crkve u virovitici  http://virovitica.adventisti.info/
i odmah na prvoj strani primjetio sam veliki plakat sa masonskim rukovanjem, koji svijesno ili nesvjesno odasilje odredjenu poruku.     
Evidentirano

'Do smrti se bori za istinu, i Gospod će se boriti za te.'' (Sir 4,28)
Simply
Newbie
*

« Odgovor #2 : 15. Prosinac 2009. 21:21:49 »

Neki dan sam surfao po netu i naletih na stranicu adventisticke crkve u virovitici  http://virovitica.adventisti.info/
i odmah na prvoj strani primjetio sam veliki plakat sa masonskim rukovanjem, koji svijesno ili nesvjesno odasilje odredjenu poruku.     

Što je u tom rukovanju masonsko?
Evidentirano
Simply
Newbie
*

« Odgovor #3 : 20. Prosinac 2009. 14:18:30 »

Jedino što se na toj stranici primjećuje jest Božja poruka pomirenja, oprosta, rasterećenja od krivice. Rukovanje je rukovanje, i u njemu nema nikakve skrivene poruke koju ti pokušavaš ovdje nametnuti. Neka svi slobodno pogledaju plakat i neka sami to uvide. Tebe očito nešto drugo smeta na toj stranici, o čemu (svjesno ili ne svjesno) još nisi iznio jasan stav. Poruka ove web stranice je jasna i svima vidljiva (pomoći ljudima u potrebi da se pomire s Bogom i s bližnjima); dok tvoja poruka nije jasna jer si samo bacio "sjenku sumnje" na čestitost nečijih namjera, a nisi dao niti jedan dokaz u prilog tome. Ono što želiš pripisati drugome (tajanstvenost, mističnost, sumnju u poštenje) sam si predstavio kod sebe. A ova web stranica jasno, glasno i svima vidljivo (poput Božjeg Evanđelja) predstavlja poziv na pomirenje s Bogom, pomirenje s ljudima i sa samim sobom. Da je bar više ovakvih stranica na webu. Pozdrav.
Evidentirano
MOKI
Sr. Member

Hristov sluga Heavenly man

« Odgovor #4 : 07. Kolovoz 2010. 18:01:13 »

nisam to primetio na pomenutom sajtu ? ako moze vise detalja ili... ?
Evidentirano

Isus dolazi ! , pokorite se Duhu Svetome u posvecenju !
LJUBIM VAS SVE !
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Adventistički način života | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM